Inspiráló Biblia workshop

Regisztráció

Időpont, helyszín: 2019. december 4. , szerda 18 óra – Budahegyvidéki Evangélikus Egyházközség gyülekezeti terme (1123 Budapest, Kék Golyó utca 17.)

Az Inspiráló Biblia kétórás interaktív műhelyében örömmel látunk minden érdeklődőt. A workshopon való részvétel díja 1.200 Ft, melyből a felhasználandó kellékanyagot is biztosítjuk. Amennyiben szeretnél részt venni az alkalmon, add meg az adataidat az alábbi regisztrációs űrlapon, és küldd el nekünk! Munkatársunk ezt követően hamarosan fel fogja venni Veled a kapcsolatot. A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében dolgozzuk fel, kérjük szíves megértésedet!

(Fontos tudni: A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a folyamat utolsó lépéseként az 1.200 Ft részvételi díj átutalásra kerül és ez megérkezik a bankszámlánkra. Ezt a rendezvényt lebonyolító Gutta Cavat Kft. számlaszámára kérjük átutalni: Erste Bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-41051515. A beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és az „Inspiráló workshop” jelölést! A regisztrált jelentkezéseket a jelentkezéskor megadott e-mail címen visszaigazoljuk. A részvételi díj 80%-a regisztrációs díj, melyet az előkészületek során felhasználunk, így ezt a részvétel meghiúsulása, illetve lemondása esetén sem tudjuk visszafizetni!)

Nézd meg, mások hogyan érezték magukat a műhelyen!